loading ...
EXPLOREAZĂ
Proiect finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional şi co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională
Servicii turistice
Destinaţia
Timp liber, distracţie
RELAXEAZĂ
Proiect finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional şi co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională
Te invităm să relaxezi
Răsfăţează-te
INSPIRĂ-TE
Proiect finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional şi co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională
Nu rata în Vlăhiţa
Ne mândrim cu
Împrejurimi
PLANIFICĂ
Proiect finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional şi co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională
Informaţii utile
Instrumente utile
Multimedia
RO
ro hu en de fr
     

    Pomana Porcului, Vlăhiţa, ediţia a III-a

    VLĂHIȚA

    Vlăhita

    GPS: 46.3417548, 25.536818

    arată pe hartă

    Tel.

    E-mail:    ̶

    trimite mesaj

    Localitatea: Vlăhita

    Locul desfăşurării: -

    Perioada: 08. Februarie 2020 - 08. Februarie 2020

    Program: S: 8:00 - 18:00

    Pomana Porcului, Vlăhiţa, ediţia a III-a

    Prezentare generală - Pomana Porcului, Vlăhiţa, ediţia a III-a Vlăhita

    Program:

    6:30 Încălzire cu pălincă şi cu căntece
    7:00 Tăierea şi pârlirea tradiţională a porcului
    9:00- 15:00 
             Prezentarea preparării tradiţională a porcului
             Juriul urmăreşte cu atenţie şi cu atenţie şi cu cunoştiinţe profesională munca măcelarilor şi activitatea gastronomică a participanţilor
              Degustarea măncărurilor
    15:00 Anunţarea calificării a echipelor participante la concursul gastronomic
    what's nearby
    Caută în vecinătate
    • cazări
    • gastronomie
    • servicii
    • atracţii
    • evenimente
    • activităţi recreative
    • trasee
    lorem ipsum
    lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
    lorem ipsum

    loading ...

    Pomana Porcului, Vlăhiţa, ediţia a III-a

    Program:6:30 Încălzire cu pălincă şi cu căntece7:00 Tăierea şi pârlirea tradiţională a porcului9:00- 15:00          Prezentarea preparării tradiţională a porcului         Juriul urmăreşte cu atenţie şi cu atenţie şi cu cunoştiinţe profesională munca măcelarilor şi activitatea gastronomică a participanţilor          Degustarea măncărurilor15:00 Anunţarea calificării a echipelor participante la concursul gastronomic